Lockown herstart trainingen

We willen allemaal morgen weer gaan tafeltennissen. En de trainingen zullen herstart worden; we weten alleen nog niet wanneer. Als de tafeltennistrainingen weer gaan beginnen is het voor de meeste spelers minimaal 4 maanden geleden dat ze getraind hebben. Zelfs al je in die periode goed aan je algemene fysieke conditie hebt gewerkt is er bij een verkeerde opbouw een vergroot risico op blessures. Over dit onderwerp geeft PreT in samenwerking met de Vereniging Van TafeltennisTrainers een bijscholing.

Wat kunnen we nu doen om te zorgen dat we straks fit achter de tafel staan? Hoe kunnen we de trainingen opbouwen? Daarbij zijn fysieke factoren zeer belangrijk, maar ook mentale factoren spelen een rol. In deze bijeenkomst gaan we op een interactieve met elkaar aan de slag om de opbouw, soort oefenstof en dergelijke zaken met elkaar te bespreken. De inzichten die in andere sporten zijn opgedaan worden vertaald naar de tafeltennispraktijk.

Je kunt je opgeven op de website van de VVTT.