Tafeltenniswinkel TTsport en PreT-Prestaties door Training gaan samenwerken. PreT en TTsport hebben namelijk grote raakvlakken en vullen elkaar dan ook prima aan. De eerste concrete invulling van de samenwerking is de kleding voor Luc Janssen van PreT. TTsport heeft een uitgebreid assortiment tafeltennisartikelen en staat bekend om haar deskundige advies en uitstekende service. Dankzij TTsport heeft Luc nu ook mooie kleding van Joola ontvangen.

Michel de Boer is, behalve eigenaar van TTsport, ook eredivisiespeler en tafeltennistrainer.  Michel en Luc kennen elkaar al jaren vanuit eerdere samenwerking. In 2010 werd Michel bijvoorbeeld Nederlands kampioen en werd hij in diezelfde periode getraind en gecoacht door Luc. Ook geeft Luc de laatste jaren regelmatig advies aan Michel over het training geven aan ambitieuze jeugdspelers.

Met deze samenwerking hopen Michel en Luc een positieve bijdrage te leveren aan hun passie: de tafeltennissport!