De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) organiseert de eerste week van maart een digitaal congres voor haar leden. Er zijn diverse interessante workshops gepland. Een van die workshops zal door PreT verzorgd worden. Die workshop gaat over het technisch beleid van tafeltennisverenigingen.

Jouw vereniging wil groeien en bloeien. Je weet dat je daarvoor een of meerdere enthousiaste trainers nodig hebt. Hoe kun je er dan voor zorgen dat de neuzen van die trainers dezelfde kant op staan? In deze workshop gaat Luc Janssen aan de hand van de praktijkvoorbeelden hier op in.

Om verenigingen te helpen technisch beleid op te stellen en uit te voeren heeft de NTTB een begeleidings- en ondersteuningstraject opgesteld. Hierbij kunnen we gebruik maken van het Sportakkoord. PreT-Prestaties door Training zal die trajecten gaan uitvoeren. Schrijf je in voor deze workshop als je er achter wilt komen of dat ook voor jouw vereniging interessant is. Meer informatie over het congres van de NTTB kun je vinden op deze webpagina: Digitaal congres voor alle leden: inschrijving open – Tafeltennis.nl.