Voor de intelligente lockdown in maart 2020 heeft PreT-Prestaties door Training de Tafeltennistrainer 2-opleiding van de Nederlandse Tafeltennisbond vernieuwd. Samen met Marnik Gommers heeft PreT-eigenaar Luc Janssen een pilot voor deze vernieuwde opleiding gedaan in Rotterdam. Er waren 13 enthousiaste deelnemers. De opleiding is speciaal gericht op het training geven aan jonge kinderen in de eerste anderhalf jaar op de vereniging. Het was een succes. Uiteraard kwamen ook verbeterpunten naar voren. Deze worden nu opgepakt.

In de bijeenkomsten voor deze opleiding doen we alles in de tafeltennisspeelzaal. Zodra het weer kan zullen er in elk geval cursussen starten in Apeldoorn, Limburg-Zuid, Nijmegen en Rotterdam. Deze cursussen zijn al bijna vol, dus er zullen waarschijnlijk meer volgen. Vanuit het sportakkoord liggen er kansen voor de deelnemers in de vorm van een subsidie op het inschrijfgeld. De vereniging van deze trainer dient dan even contact op te nemen met de NTTB via  https://www.nttb.nl/het-sportakkoord-invulformulier/. Genoeg redenen om mee te doen dus!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met PreT.