Koen en Luc hebben samengewerkt van 2006 tot en met de WK in Rotterdam van 2011. Koen was 10 jaar oud toen hij naar Luc ging en 16 toen Koen naar het tafeltennisinternaat op Papendal ging trainen.

  • Top 10-plaats op de Europese ranglijst bij de cadetten in 2010
  • Diverse keren Nederlands jeugdkampioen en winnaar jeugdmeerkampen in meerdere categorieën
  • Nederlands kampioen heren dubbel 2012 (met Rajko Gommers)

Luc was mijn allereerste serieuze begeleider, in de periode van welp tot junior.

Wat mij vooral bij is gebleven aan de tijd die ik met Luc heb samengewerkt is de volledige overgave waarmee hij zijn werk/hobby uitvoerde. Hij was bereid om naast zijn drukke baan het hele land door te reizen voor persoonlijke trainingen, kijken van wedstrijden en coaching. Zeker nu ikzelf werk en merk hoe pittig dat is, wil ik hier graag mijn bewondering voor uitspreken.

Tevens vond ik het heel prettig dat alle beslissingen omtrent tafeltennis in overleg met mijn ouders zijn gegaan, waardoor er geen wrijving ontstond tussen sport en familie.

Tafeltennisinhoudelijk herinner ik mij dat hij vooral op mentaal en tactisch vlak extra aandacht had voor de spelers. Hij wist me te prikkelen tijdens zware trainingsweken en wist mij rustig te krijgen voor spannende wedstrijden. Mijzelf kennende moet het niet makkelijk zijn geweest om dagelijks met een puberende Koen op te trekken, dus ook dat is iets waar Luc complimenten voor verdient!

Luc is een gepassioneerde tafeltennisliefhebber is, die kennis heeft van alle ins en outs van de sport.


Comments

Comments are closed.