Evenementgegevens


Vijf trainers van Shot in Soest hebben recent deelgenomen aan de bijscholing over het training geven aan jonge beginners. Deze bijscholing werd gegeven door Luc Janssen van PreT. De Shot-deelnemers hebben zo veel plezier beleefd aan deze bijscholing dat sommige trainers van Shot zich hebben ingeschreven voor de tafeltentennnistrainer 2-cursus die begin september zal starten in de afdeling Midden.

De TT2-opleiding richt zich op trainers die training geven aan jonge kinderen (jongens en meisjes tot en met tien jaar oud) in hun eerste periode bij een vereniging. Dat is ongeveer de fase tot aan het moment waarop ze ‘echte’ tafeltennisoefeningen kunnen spelen.

Deze opleiding is door Luc Janssen van PreT (samen met Marnik Gommers) vernieuwd. In de nieuwe opleiding staat het sportplezier van de kinderen centraal. Hoe geef je kinderen zo veel mogelijk succeservaringen bij het leren tafeltennissen?

De opleiding bestaat uit zeven bijeenkomsten. Daarnaast gaan de cursisten in hun eigen omgeving met praktijkopdrachten aan de gang.

De bijeenkomsten voor deze opleiding in de afdeling Midden zijn als volgt:
– zaterdag 4 september
– zondag 2 oktober
– zaterdag 22 oktober
– zondag 6 november
– zondag 11 december
– zondag 22 januari (onder voorbehoud)
– zondag 19 februari (onder voorbehoud).

Wil je ook meedoen aan deze leuke opleiding? Meld je aan bij de afdelingsondersteuner van de afdeling Midden.

Wil je ook een TT2-opleiding bij jou in de buurt. Geef dat (via je vereniging) aan de bij de NTTB.