We leven in een wereld van constante beweging en Benelux Group biedt de ondersteunende factor voor bedrijven die in beweging willen blijven. Met passie geeft het team van consultants graag advies en helpt Benelux Group je bij het configureren van een passend document management systeem binnen jouw bedrijf. Benelux Group verzorgt specifieke trainingen waarin jij leert hoe je het meest uit het programma kan halen en je wordt begeleid tijdens de ingebruikname.

Team Benelux Group M-Files Premier Reseller
Al meer dan 15 jaar heeft Benelux Group ervaring in het ontwikkelen en realiseren van document managementoplossingen die zijn afgestemd op de wensen van diverse bedrijven. Daarom begrijpt Benelux Group als geen ander dat ieder bedrijf uniek is. Of het nu gaat om een oplossing voor een beter documentbeheer, of om een complex vraagstuk aangaande wet en regelgeving (AVG, compliancy), Benelux Group biedt expertise en oplossingen op maat. Benelux Group is M-Files Premier Reseller en distributiepartner van Open Bee.